Teruggebeld worden?

  Telefoonnummer

  Onderhoudsmanagement

  Het belang van een onderhoudsplan

  Onderhoud is de rode draad gedurende de gehele levensduur van uw gebouwgebonden installaties. U heeft invloed op de jaarlijkse onderhoudsinvestering vanaf het ontwerp, realisatie, exploitatie, eventuele modificatie en ontmanteling van de gebouwgebonden installaties. Een goed onderhoudsplan is daarom erg belangrijk.

  VadeZi is een specialist in onderhoudsmanagement en assisteert u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Zo dient u tijdens het ontwerp, de realisatie en de modificatie al belangrijke keuzes te maken. Tijdens dat proces heeft u immers de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaald merk, type of systeem. Die keuze moet gemaakt worden aan de hand van:

  • de investeringskosten
  • de betrouwbaarheid
  • uw bedrijfsrisico bij een eventuele storing
  • de stilstand van uw bedrijfsproces tijdens het onderhoud
  • de jaarlijkse terugkerende onderhoudsinvestering
  • het meerjarenonderhoudsplan

  Het meerjarenonderhoudsplan (mjop)

  Een sterk meerjarenonderhoudsplan, ook wel afgekort tot mjop, is erg belangrijk. In dat plan komt immers duidelijk naar voren welk onderhoud er moet worden uitgevoerd aan uw gebouwgebonden installaties. Met een dergelijk onderhoudsplan kunt u zich bijvoorbeeld goed voorbereiden op toekomstige uitgaven. Veel bedrijven vergeten een meerjarenonderhoudsplan op te (laten) stellen en krijgen op die manier te maken met onvoorziene uitgaven. Als ondernemer wilt u onvoorziene uitgaven voorkomen waar dat mogelijk is.

  Onafhankelijk onderhoudsmanagement

  U wilt daarom onafhankelijke opties aangeboden krijgen waarin uw belang voorop staat. Alleen u kunt de juiste keuze maken. De keuze heeft immers invloed op uw bedrijfsproces en uw onderhoudsbudget gedurende de gehele levensduur van de gebouwgebonden installaties.

  VadeZi kijkt en denkt met u mee, en geeft u een onafhankelijk advies waarbij uw belang maximaal voorop staat!